fbpx
Çalışma: Pazartesi'den Cuma'ya 09:00-18:00 arası
 Avrupa Tipi Fişli Kablolar

Avrupa Tipi Fişli Kablolar

AVRUPA TİPİ FİŞLİ KABLOLAR

fişli kablolar
2,5 A Fişli Kablolar

Fişli kablo, kablo gruplaması, zayıf akım kabloları yanında aynı zamanda maskelerde de kullanılan tel klips üretimi, ambalajların bağlanması için de kullanılan bağlama teli üretimi ve pvc hortum, pvc granür üretimlerini profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Topraklı ve topraksız fişli kablo üretiminde değişen teknolojiyi yakından takip ederek en kaliteli ürünü sizlere sunmak öncelikli tek hedefimizdir.

Fişli kablolar genel itibari ile beyaz eşyalar başta olmak üzere diğer küçük ev aletleri, evlerdeki, işyeri veya ofislerdeki tüm elektrikli ev aletleri kullanımında olduğu gibi diğer tüm makinelerde, elektronik cihazlarda kullanıma uygun sağlam ürünlerdir. Fişli kablolara uygun olan tüm priz tiplerinin bulunduğu, ülke içinde ve sınır ötesindeki diğer tüm ülkelere ihraç edeceğiniz cihazlarınız için kullanabileceğiniz ürünlerdir.

 

FİŞLİ KABLOLAR ve KABLOLARIN TARİHSEL SÜRECİ

Tarihsel gelişimi çok eskilere kadar dayanmayan elektrik kablolarının en önemli gelişimi son 150 yıl içinde olmuştur. Zamanla teknolojinin de gelişme ile beraber kablolar da bu teknolojik değişikliklere ayak uydurabilmiştir ve hiçbir zaman geri kalmamıştır.

Elektrik sistemleri açısından kablolar, fişli kablolar çok önemli bir konuma sahiptirler. Nasıl ki vücudumuzda damarların kanın taşınmasında önemli bir rolü varsa kablo sitemleri de bir elektrik sisteminde elektriğin doğru bir şekilde taşınmasında o derece öneme sahiptir.

Kablolar önceleri elektriğin taşınmasında kullanılmış olmasına rağmen değişen teknoloji ile birlikte zaman içinde keşfedilen yeni icatlar sayesinde data veri aktarımı ve noktalar arası haberleşme alanlarında kullanılmaya da başlamıştır. Fişli kablolar, genel olarak kablolar bu gelişen teknolojinin ihtiyaç duyduğu özelliklere uygun bir şekilde gelişme kaydetmiştir.  Günümüzde kullanılan en küçük mobil cihazlardan, elektrik ihtiyacı en geniş kapsamlı yüksek olan yerlere kadar elektriğin sağlıklı ve doğru olarak transferini sağlamak açısından kritik bir göreve sahiptirler.

 

power kablolar
Power Fişli Kablolar

FİŞLİ KABLOLAR ve ÇEŞİTLERİ

10 A Topraksız Fişli Kablo, 16 A Topraklı Fişli Kablo, 2,5 A Fişli Kablo, Power fişli kabloları, Teyp fişli kabloları, monitör fişli kabloları ve daha birçok amaç için rahatlıkla kullanılan fişli kablo gruplarını çeşitli elektronik aletlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

10 A akıma kadar tüm elektrikli ev aletlerinde kullanılan ve topraklı bağlantı şekli gerektirmeyen beyaz eşyalarda, küçük ev aletlerin yanında diğer tüm benzer makinelerde 10 A topraksız fişli kablo ürünleri kullanıma son derece uygundurlar ayrıca elektrikli süpürge ve saç kurutma makinalarında oldukça yaygın olarak kullanılır olan genel bir fiş tipidir.

 

Topraklı bağlantı gerektirmeyen bir diğer fişli kablo ürünü de 2,5 A Fişli Kablodur. Bu kablo türü küçük ev aletleri, elektrikli ev aletleri, beyaz eşya gibi 2,5A akıma kadar olan diğer tüm makine ve cihazlarda kullanıma uygun üründür. 2,5 A Fişli Kablo daha çok yaygın olarak küçük daha çok akım gereksinimine ihtiyacı olan el blenderından vantilatörlere kadar ve elektrikli ev aletleri, alarm cihazları, aydınlatma malzemeleri, reklam malzemeleri gibi cihazlarda yaygın bir şekilde kullanılır fişli kablo türüdür.

TEYP FİŞLİ KABLOLAR
Teyp Fişli Kablolar

Artık fişli kablo üretimi genel olarak yan ürün olmaktan çıkmış ve artık başlı başına bir fişli kablo sektörü haline gelmiş durumdadır. Tamtel Kablo olarak üretimini yaptığımız fişli kablo ürünlerimizi, bu kablo türünü kullanan ülkelerin standartlarına da uygun olarak üreterek, fişli kablo ürünlerimizi bu ülkelere ihraç etmektenin yanında ayrıca yurtiçi piyasası için de üretimlerimizi sürdürmekteyiz.

Fişli kablo üretimlerimizi otomatik olarak el değmeden yapmaktayız.

 

FİŞLİ KABLO İMALATI

Üretim bandımızdaki fişli kablolar ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standartlarında üretilmektedir. Ayrıca fişli kablo ve diğer tüm ürünlerimiz REACH, RoHS standartları ile sertifikalandırılarak üretilmektedir.

Tamtel Kablo olarak fişli kablo başta olmak üzere diğer tüm üretimlerimizde kaliteyi ve insan sağlığını birinci planda tutuyoruz. Siz değerli müşterilerimizin kablo alanındaki ihtiyaçlarını profesyonel bir şekilde karşılayarak sizlere yarar sağlama çabası içindeyiz. Ürün yelpazemizi her geçen gün genişleterek çalışmalarımız devam etmektedir.

 

FİŞLİ KABLO FİYAT

Günümüzde kalite ve uygun fiyat çok önemlidir. İyi kalite yanında uygun fiyat avantajlarını sunabilen firmalar sayesinde ülkemizdeki internet kullanıcılarının kablo genel başlığı altında fişli kablo fiyatları ve fişli kablo fiyat listesi gibi aramaları yapmaları son derece doğaldır.

Fişli kablo fiyat listesi hakkında detaylı bilgi için Tamtel Kablo olarak bize ulaşabilirsiniz.

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir