fbpx
Çalışma: Pazartesi'den Cuma'ya 09:00-18:00 arası
 Türkiye Kablo Üreticileri Listesinde Tamtel Kablo Kalitesi

Türkiye Kablo Üreticileri Listesinde Tamtel Kablo Kalitesi

Türkiye Kablo Üreticileri Listesinde Tamtel Kablo Kalitesi

Kablo Üreticileri

Her geçen gün daha da artan dünya nüfusunun oluşan ihtiyaçlarına bağlı olarak sanayileşmede paralel olarak artmaktadır. Bu durum yüksek hacimlerde yapılaşma sonucu inşaat endüstrisi de hızla gelişmektedir. Bu gelişim içinde altyapı hızla gelişmiş ve ulaşım ihtiyaçları da artmıştır. Bu durum kablo üretim sektörünün de hızla büyümesinde gelişmesinde etkin bir rol oynayarak oyuna her geçen gün yeni kablo üreticileri katılmıştır.

Türkiye de kablo üreticileri listesinde başarılı üretim çalışmalarını sürdüren Tamtel Kablo firması olarak Türkiye’yi uluslararası platformda temsil eden nadide kablo üretim şirketidir. Kablo üreticileri arasında farklı bir konuma sahip olan Tamtel Kablo %100 öz sermayesiyle alçak gerilim kablo üretimi ile sektöre adım atmıştır.

Bunun akabinde fişli kablo üretimi ve beraberinde kablo gruplama sektörüne girerek kablo üretim kapasitesini arttırmak sureti ile kablo üreticileri arasında iyi bir konuma yükselmiştir. Zayıf akım kabloların üretimine başlayarak kablo üretim sektöründe üretim çeşitliliğini arttırarak ürün yelpazesini her geçen gün genişletmiştir.

Özetlersek, Tamtel Kablo profesyonel kablo üreticileri arasındaki üstün üretim kabiliyeti ile zayıf akım kablolar, fişli kablolar, kablo gruplama gibi üretimleri başarılı bir şekilde yapmaktadır. Başlıca üretim sahasının içinde olan bu ürünlere ek olarak pvc hortum ve pvc granül üretimi de yapan Tamtel Kablo müşterilerine en iyi hizmeti kaliteli bir şekilde vermektedir.

kablo üreticileri
kablo üreticileri

Türkiye Kablo üreticileri Listesi

Kablo üretim sektöründe ortalama 200 firma faaliyet gösteriyor

Yüksek üretim kabiliyeti olan kablo üreticileri ile hemen hemen her tür de kablo üretimi yapabilen ülkemiz, Avrupa başta olmak üzere Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetleri’nin önde gelen firmalarının kablo üretim potansiyeline sahip ülkeleri arasındadır.

Tamtel Kablo olarak üretiminin tamamını tek bir tesiste yapmaktayız ve kalite anlayışından ödün vermeden CE, ROHS, REACH ve ISO 9001:2008 standartlarına uygun şekilde kablo üretimi ve pvc ürünleri üretimlerini profesyonel bir şekilde yaparak türkiye kablo üreticileri listesindeki yerini başarıyla almıştır.

kablo üreticileri
Kablo Üreticileri Listesi

CE ve ISO 9001 gibi uluslararası kalite standartları belgelerine sahip olarak üretim yapan kablo üreticileri firmaları, Türkiye’de ki kablo üretiminin yaklaşık %90’ına sahiptir ve geri kalan %10’luk dilimdeki kablo üretim firmaları ise standart dışı üretim yapmaktadır. Standart dışı bu oran küçük olsa da kablo üretiminde kalite ile birlikte fiyatını düşürmesinin yanında kablo üretim sektörü, dış pazarlarda önemli ölçüde zarar görerek darbe yemektedir. Bu yüzden kalite belgeleri ile standartlara uygun kablo üretimi yapmak firmaları hem türkiye’de ki en iyi kablo üreticileri listesine sokar hem de yurtdışındaki pazarlarda daha prestijli olmamızı sağlar.

 

Dünyada kablo sektörü

Ülkemizde ve Dünya’da artan şehirleşme ile beraber nüfus yoğunluğunun da artması sonucu kablo sektörü de paralel

kablo üreticileri
Kablo Üreticileri ve Dünyada kablo sektörü

olarak gelişmiştir. Dünyadaki bu gelişmenin sonucu olarak yangın ve diğer hayati riskinde artmıştır. İnsanların çok olduğu ortamlarda en basitinden yangın riski kaçınılmaz olan binalarda ve yapılarda kullanılmak üzere yangın anında can ve mal kayıplarını da önleyebilecek özellikteki tesisat kabloları geliştirilerek üretilmektedir ve bu yapılarda bu kablolar ile tesisatlar oluşturulmaktadır. Çünkü bu tip kablolar yangına karşı güvenlidir. Ayrıca düşük duman yoğunluğu, alev geçirmeme veya alev altında akım iletme gibi özellikler gösteri bulunmaktadır.

Türk kablo sektörü, bugün uluslararası standartlardaki üretim teknolojileri, eğitimli iş gücü, Ar-Ge çalışmaları ve giderek artan kalite bilinci ile dünya kablo sektöründe rekabet edebilecek ve tüm dünya ülkelerine ihracat yapabilecek seviyeye gelmiştir.

 

kablo üreticileri
Kablo Üreticileri, Kablo firmaları ve Tamtel Kablo

Kablo firmaları arasında Tamtel Kablo

Tamtel Kablo olarak İstanbul’da ki kablo firmaları arasında 3000 m² iç alana sahip kablo üretim fabrikamızda,

enerji kabloları, koaksiyel kablolar, sinyal ve kontrol kabloları, telefon kabloları, CCTV kamera kabloları, fişli kablolar, kablo gruplama, asansör kabloları, halogen free kablolar, özel kablolar, Pvc granül ve Pvc hortum gibi başta kablo üretimi ve birçok ürünün ve kablonun üretimini başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz.

Tamtel Kablo kablo firmaları arasında konusunda uzman olan bilgi ve deneyim sahibi 50 civarındaki çalışanımız ile uluslararası standartlara ve yerli standartlara göre kablo üretiminin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve isteklerine göre üretim yapabilmektedir.

 

2 Yorumlar

  • Thank you Tamtel Cable..

  • selam, fişli kablo üretiminde hızlı ve kaliteli bir hizmet aldık. kablo üretiminde tavsiye edebileceğim nadir firmalardandır. tekrar teşekkürler.

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir