fbpx
Çalışma: Pazartesi'den Cuma'ya 09:00-18:00 arası
 Özel Kablolar ve Kablo Üreticileri

Özel Kablolar ve Kablo Üreticileri

Özel Kablolar ve Kablo Üreticileri

Enerji kabloları ve telekomünikasyon alanında kullanılan telekom kablolarının yanı sıra, Tamtel Kablo olarak üretim bandımızda farklı olmasının yanında zorlu uygulama alanlarına özel olarak tasarlanmış, istenilen kesitlerde ve özelliklerde her sektöre uygun her çeşit özel kabloların üretim ve imalatını en son teknolojiyi kullanarak yapıyoruz.

Sizler için olabilecek en farklı uygulamalar için bile özel kablolar üretimi yapıyoruz. Özel uygulamanız için istediğiniz özel kabloları sizin için tasarlayarak üretelim. Sadece bizimle irtibat kurmanız yeterlidir.

Kablo Nedir, Elektrik enerjisini ileterek iki veya daha fazla elektrik cihazlarını birbirlerine ulşan elektrik akımı ile bağlayan elektriksel bakımdan yalıtılmış olan bir ya da birden çok damara sahip araca kablo denir.

Kontrol ve sinyal kabloları, veri iletişim kabloları, asansör kabloları, koaksiyel kablolar gibi özel kablolar üretiminde sizlere profesyonel çözümler sunarak işlerinizi kolaylaştırıyoruz. Şirket olarak kaliteyi ön planda tutarak yaptığımız kablo üretimlerinde gerekli tüm ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahibiz.

özel kablolar ve kablo üreticileri
özel kablolar ve kablo üreticileri

Özel Kablolar ve Çeşitleri

Üretilen elektrik kabloları ve elektrik telleri, elektrik akımını iletmeye yarayan özel ürünlerdir. Dışı yalıtkan bir madde ile kaplanmış olan ve iletken olarak tanımlanan bu kablolar ve onları oluşturan teller sanayi sektörü başta olmak üzere çeşitli ticari sektörlerinin faaliyet alanlarında kullanımı olması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu manada diyebiliriz ki günümüzde kablo ve kablo çeşitleri neredeyse yaşamın her safhasında kendine yer bulan vazgeçilmez bir üründür. Ayrıca özel olarak üretilen özel kablolar da bu alanda çokça tercih edilen ürün kablo ürünlerindendir. Kablo üreticilerinin yaptıkları kablo üretimini genel manada enerji kabloları ve haberleşme kabloları olarak iki başlık altında gruplandırırsak yanlış olmaz.

Özel kablolar üretiminde hizmet verdiğimiz bazı sektörlerdeki özel kablo çeşitleri şu şekildedir;

  • Nükleer Kablolar
  • Demiryolu Kabloları
  • Kontrol Kabloları
  • Asansör ve Pist Aydınlatma Kabloları
  • Demiryolu Araç Kabloları
  • Solar Kablolar
  • Afumex Gemi Kabloları
  • Lastik Yalıtkanlı Kablolar
  • AfumexTM gemi kabloları
  • PVC yalıtkan kontrol kablolar
  • Otomotiv kabloları
  • Pist aydınlatma kabloları
  • Yenilenebilir enerji kabloları

gibi özel kablo üretimlerimiz ile çok geniş üretim yelpazesine sahibiz.

özel kablolar ve kablo üreticileri
özel kablolar ve kablo üreticileri

Tamtel Kablo ile Özel Kabloların Üretimi

Kaliteden kesinlikle ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve rekabetçi en iyi fiyat politikası ile özel kabloların üretimini ve diğer tüm kablo üretimlerini profesyonel olarak yaparak hizmet veren kablo üreticileri şirketleri arasında hatırı sayılır bir konumdayız. Özel kablolar başta olmak üzere tüm kablo çeşitleri üretimi için doğru adrestesiniz.

Teknolojinin yavaş yavaş gelişmeye başlaması ile teknolojiye dayalı bir ekonominin oluştuğu 90’lı yıllar bu yeni teknolojilere dayalı birçok sektörler meydana getirdi. Bağlantılı olarak kablo üretim sektöründe bundan nasibini alarak sektöre çeşitli özel kabloların üretimini yapan yeni kablo üreticilerini ortaya çıkarttı. Ek bir gelişme olarak devrim niteliğindeki, elektrik kablosuna benzeyen fakat normal kablolardan farklı olarak ışığı taşımak için kullanılan bir veya daha fazla optik fiber içeren bir düzenek olan fiber optik kabloların icadı ile ve bu kabloların teknolojide kullanılmasıyla birlikte kablo sektörü yeni özel bir kablolar türü ile tanışmış oldu.

Zayıf Akım Kablolar, Özel Kablolar, Fişli Kablo, Kablo Gruplama, PVC Hortum ve PVC Granül imalatı gibi birçok alanda üretimlerimizin olduğunu daha önce belirtmiştik. Biz bu manada kaynaklarımızı etkin kullanarak, öncelikle yaşadığımız topluma ve çevreye duyarlı bir çalışma anlayışı ile yenilik ve teknolojik gelişmelere açık bir şekilde aynı zamanda kaliteyi ön planda tutan bir kablo üretim hizmetini başarıyla sunmaktayız.

özel kablolar
Özel Kablolar

İsteklerinize göre özel tasarımlı kabloların üretimi, şartnamelerin gerektirdiklerine göre en uygun olacak hammadde kullanılmak sureti ile hassas makineler de yapılır. Özel kabloların üretiminin her aşamasında ortaya çıkacak özel kabloların ürün kalitesi sürekli kontrol edilerek denetim altında tutulur ve bu şekilde özel olarak hassas bir şekilde üretilen kablolar, talep edilen ölçülere göre metrajlandıktan sonra final kontrol testlerine sokulur. Testlere sokulan bu özel kablolar bu testlerden başarı ile çıkanların teslimatı yapılır.

Müşterilerimizin memnuniyetini esas alarak bu doğrultusunda sipariş üzerine özel kablolar üretme kapasitemiz ile hizmetinizde olan kablo üretimi tesisimizde ihtiyacınız olan özel kabloların üretimi için iletişim formumuzu doldurabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir